Aanbod dames

Door de jaren heen is Mimosa uitgegroeid tot een winkel die perfect weet wat een dame nodig heeft.
Voor elke gelegenheid biedt Mimosa een oplossing: een sexy date, de eerste beha, ondersteuning tijdens het joggen, tijdens en na een zwangerschap, een dagje strand of zwembad, een pyjama party, na een borstreconstructie, …

Mimosa’s ruim assortiment bestaat uit ondergoed, lingerie, homewear, badmode, nachtgoed en zelfs kousen voor dames.


 
 
pd_forever_zwa_0163002_03_2000_0_72_RGB.jpg

Lingerie

Lingerie

Voor elk wat wils. Lingerie in verschillende prijsklassen maar telkens met zorg en ervaring geselecteerd door Anita en haar team. Mimosa is gekend voor haar ruime aanbod en voorraad in all cupmaten t.e.m. cup H.  Deluxe, sexy, klassiek, sportief.

Merken: Prima Donna, Marie Jo, Prima Donna Twist, Marie Jo L’ Aventure, Chantelle, Twinset, Bonbon, Lise Charmel, Passionata, Anita en Felina

LL-19.jpg

La jeunesse

Jeugdig en fris

Zijn onze sexy of klassieke modellen niets voor jou? Dan heb je een ruime keuze uit onze iets jeugdigere collectie. Kwaliteitslingerie aan scherpe prijs en bovendien kan je volop van de paskamerservice van Mimosa genieten.

Merken: Twinset, Passionata en Tommy Hilfiger. Sinds september 2019: Calvin Klein!

ca_4005116_DTR_4005151_DTR_2000_0_72_RGB.jpg

Badmode

Badmode

Zomer, zon, zee, strand, zwembad,…. Droom weg bij het kiezen van de juiste bikini of badpak. Jouw vakantie begint bij Mimosa. Zij hebben een zeer gevarieerd aanbod aan badmode. De 14 meter lange “wall” aan badmode is gekend door vele vrouwen in en rond Sint-Truiden. Bij Mimosa staat een perfecte pasvorm centraal: mix en match jouw boven- en onderstuk. 

Merken: Marie Jo Swim, Prima Donna Swim, Twinset, Sunflair, Cyell, Tommy Hilfiger, Anita, Rosch, Feraud, Opera, Egatex en Seniorita

A31140-7.jpg

Nachtmode

nachtmode

Een stijlvolle pyjama of nachtkleed voor winter of zomer vind je bij Mimosa. Klassiek of jong. De nachtmode van Mimosa scoort zeer goed voor prijs-kwaliteitsverhouding.

Merken: Pip Studio, Essenza, Charlie Choe, Rosch, Twinset, Cyell, Vitamia, Tommy Hilfiger, Mey, Calida en Feraud.

Sportbeha 3_Prima Donna_sport.jpg

Sportbeha

Sportbeha

De perfecte beha en ondersteuning is ook belangrijk tijdens het sporten. De Mimosa sportbeha’s zorgen voor een vermindering van de bounce dankzij de brede schouderbandjes. Bovendien zijn de beha’s gemaakt uit vochtregulerend en ademend materiaal. De tijden van stevige maar enkel functionele sportbeha’s is voorbij. Ga voor een sportieve look met comfortabele fitting. De beha’s zijn slijtvast dus perfect voor langdurig gebruik. 

Merken: Triumph, Prima Donna Sport en Chantelle.

Ondergoed dames.jpg

Ondergoed

Ondergoed

Een vrouw hoeft niet altijd lingerie te dragen om zich goed te voelen. Ook kwalitatief ondergoed geeft jou als vrouw een gevoel van zekerheid en vertrouwen.  Bij Mimosa vind je een ruime keuze aan topmerken.

Merken: Chantelle, Marie Jo, Mey, Calida en Ten cate

thumbnail (1).jpg

Homewear

Homewear

De laatste jaren genieten steeds meer klanten van “cocooning”. Hoe kan je dat beter doen dan in een mooie, stijlvolle homewear van Mimosa. Ook voor de homewear heeft het Mimosa team door de jaren heen een mooi assortiment opgebouwd. 

Merken: Tommy Hilfiger, Vitamia, Twinset, Pip Studio en Marie Jo

Prothesen

prothesen

Mimosa en Orthopedie Raes slaan de handen in elkaar. Een juist aangemeten borstprothese zorgt terug voor het nodige zelfvertrouwen en zelfrespect. Raes en Mimosa helpen jou heel graag en persoonlijk verder.

Mimosa kan, in eigen atelier, de gekozen borstprothese in jouw lingerie of bikini naar keuze plaatsen. Een persoonlijke aanpak en geen lange wachttijden. De keuze van de prothese gebeurt in aanwezigheid van Orthopedie Raes, een erkende bandagiste.

Discretie, een aangename shopervaring en een ruime keuze staan bij Orthopedie Raes en Lingerie Mimosa centraal.

Merken: Voor alle Mimosa merken (lingerie en badmode) plaatsen wij de aangemeten borstprothese. Voor een prothese-beha kan je terecht bij Orthopedie Raes.