Aanbod Kids & Teens

Ook aan de kinderen en teens is er gedacht! Lingerie Mimosa zorgt ervoor dat er voor hen schattig en kwaliteitsvol ondergoed en nachtgoed is. Zelfs een eerste behaatje vind je bij Mimosa.

Onze merken laten de kids en teens stralen. Voor jongens en meisjes!


 
 
LL-01.jpg

La jeunesse

Jeugdig en fris

Zijn onze sexy of klassieke modellen niets voor jou? Dan heb je een ruime keuze uit onze iets jeugdigere collectie. Kwaliteitslingerie aan scherpe prijs en bovendien kan je volop van de paskamerservice van Mimosa genieten.

Merken: Twinset, Passionata en Tommy Hilfiger. Sinds september 2019: Calvin Klein

boobs en boomers.jpg

Eerste beha

eerste beha

Vanaf jonge leeftijd de Mimosa paskamerservice leren kennen. Mama en dochter gezellig lingerie shoppen. Who needs more?! Een juiste pasvorm en stylingsadvies, ongeacht de leeftijd, vinden ze bij Mimosa heel belangrijk. Daarom kiest ze ervoor om een ruim gamma aan te bieden aan jonge meisjes.

Merken: Boobs en Boomers, Passionata, Ten cate en Tommy Hilfiger

ten cate.jpg

Ondergoed

Ondergoed

Voor de teens en kids biedt Mimosa een aantal gekende merken aan. Klanten die de Mimosa merken reeds geprobeerd hebben, voelen en zien meteen het verschil met de gewonere merken die je in een niet gespecialiseerde lingeriezaak koopt..

Merken voor jongens en meisjes:Ten cate en Tommy Hilfiger. Vanaf september 2019: Calvin Klein.

A31015-5.jpg

Nachtmode

nachtmode

Kids in een leuke pyjama van de beste kwaliteit! Bovendien hefet Mimosa ook een collectie die het ganse gezin kan dragen. Allemaal in dezelfde pyjama… wat een coole familie!

Merken voor jongens en meisjes: Charlie Choe en Tommy Hilfiger

Lentiggini-5645.jpg

Badmode

badmode

Doen kinderen iets liever dan een zwempartij? Ja, de ganse dag zwemmen. Ze kunnen dit doen in een Mimosa zwempak of zwemshort.

Merken voor jongens en meisjes: Tommy Hilfiger en Lentiggini (nieuw!)