Alles over Lingerie Mimosa.

Lingerie Mimosa is een gevestigde waarde in de Sint-Truidense winkelstraten. De handelszaak bestaat sinds 1936. Anita Kindermans is er zaakvoerder sinds 1979. Lingerie Mimosa staat naast haar jarenlange ervaring bekend voor haar voortreffelijke service en grote voorraad in alle cupmaten. De klant staat centraal!

Dit blijkt ook uit het ruim assortiment lingerie, nachtkleding, ondergoed en badgoed. Tot het aanbod behoren niet enkel de klassieke modellen van Mey en Calida. Maar ook de collectie van gerenommeerde kwaliteitsmerken zoals Marie Jo, Prima Donna, Prima Donna Twist, Marie Jo L'Aventure, Chantelle, Passionata, … behoren tot het gamma. Daarnaast biedt Lingerie Mimosa ook een aantal merken aan voor de teens & kids: Tommy Hilfiger, Ten Cate, Charlie Choe en Boobs & Bloomers. De dames die eens iets “anders” willen, kunnen kiezen uit Twinset en Lise Charmel.
Ben je nu jong of oud, klassiek of modern, sportief, rondborstig (cup A-H).... Bij Lingerie Mimosa vindt elke dame een perfect passende BH. Mag het wat meer sexy zijn, dan kan het Mimosa-team je ook verder helpen.

Om haar klanten extra te kunnen begeleiden bij de aankoop van lingerie, volgden de verkoopsters en Anita de opleiding "Lingerie Styling" van Marie Jo en Prima Donna.
Mannen kennen eveneens de weg naar Mimosa. Voor het mannelijk cliënteel is er een ruim assortiment aan ondergoed, pyjama's, homewear, kousen en strandmode. Lingerie Mimosa kan haar mannelijke klanten een hele reeks kwaliteitsmerken aanbieden: Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Mey, Calida, Levi’s ...
Ook aan de kinderen is er gedacht! Lingerie Mimosa zorgt ervoor dat er voor hen schattig en kwaliteitsvol ondergoed en nachtgoed is. De merken Charlie Choe, Ten Cate en Boobs en Bloomers doen de kids stralen. Met de kids naar het strand? Mimosa zorgt ervoor dat ze er net zo mooi als mama en papa uitzien.
Lingerie Mimosa staat gelijk aan een surplus aan service, klantgerichtheid, kwaliteit en een uitgebreid assortiment. Het ganse gezin kan terecht bij Mimosa.


Je kan ook via de Mimosa-webshop jouw aankoop doen of thuis lekker wegdromen van jouw favoriete Mimosa-artikel. Veilig betalen, gratis verzending en retourneren.

Over ons