veilig shoppen

Beste klant,

Onder voorbehoud van nieuwe richtlijnen van de Federale of Vlaamse overheid.

Laten we samen verantwoord omgaan met de nieuwe maatregelen opdat we niet opnieuw in een lockdown terecht komen. Wij nemen daarom onze verantwoordelijkheid als handelaar, met een mix van flexibiliteit voor jou als klant maar ook met belangrijke veiligheidsregels.

Wij zijn doorlopend open van maandag t.e.m. vrijdag tussen 9.30 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 8.45 en 18.00 uur. Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om een afspraak te maken tussen 8.30-9.00 uur en tussen 18.00-20.00 uur tijdens de week. Op zaterdag tussen 8.00-8.45 uur en 18.00-19.00 uur. Bovendien kan u ook op afspraak komen tijdens de normale openingstijden. We hopen zo om aan ieders wensen te voldoen. Heb je toch nog een ander verzoek, neem dan gerust contact op met ons.

Het maken van een afspraak kan telefonisch (011/68.26.75), via email info@lingerie-mimosa.be, messenger of door gebruik te maken van de blauwe knop “nu boeken” op onze facebookpagina.

 

Je kan ook nog steeds online shoppen. Stuur ons een bericht via messenger, email of neem telefonisch contact op indien u vragen heeft over onze collectie in de webshop.

 

In de winkel zelf volgen we 8 regels:

1.  We kunnen de toegang beperken t.o.v. onze capaciteit van 6 paskamers

2.  Onze lingeriestylistes dragen een mondmasker/beschermingsmasker

3.  Bij het binnenkomen vragen we jou om de handen te ontsmetten en een mondmasker te dragen

4.  We creëerden extra ruimte in de winkel door enkele kasten te verplaatsen. Zo garanderen wij een veilige doorgang als ook ruimte voor jou en ons om de collectie op een veilige manier te tonen

5.  In de winkel voorzien we verschillende aanwijzingen op de vloer om het verkeer in de winkel deels te kunnen coördineren

6.  Na elke klant maken we de paskamer weer proper met ontsmettingsproduct

7.  De gepaste stuks houden wij bepaalde tijd aan de kant

8. ’s Avonds poetsen we alles zeer grondig om de dag nadien weer fris te starten.  

 

Vragen of een verzoek tot meer inlichtingen i.v.m. onze heropstart kan je sturen naar info@lingerie-mimosa.be.

Het maken van een afspraak kan telefonisch (011 68 26 75), email of Messenger of via de blauwe knop “nu boeken” op onze Facebook-pagina.